Thb999 - สล็อต เว็บตรง ขั้นต่ำ 1 บาท


Tottenhams Champions League-aktier stärktemärkbartI den engelska fotbollsligan Premier League riktas blickarna mot två ställen på den övre halvan: guldstriden och kampen om den fjärde och sista Champions League-platsen.

I dusten om fjärdeplatsen gick resultaten Tottenhams väg. Tottenham hemmabesegrade Nottingham med 31, medan Liverpool åkte på en 01-förlust borta mot Bournemouth. Fyran Tottenham har nu 48 poäng och femman Liverpool 42 poäng. Liverpool har spelat en match färre.

I kvällsmatchen vann Manchester City borta över Crystal Palace med 10. Målskytt: Erling Braut Haaland på straff i den 78:e minuten. City ligger nu två poäng bakom ligaledaren Arsenal. På söndag spelas Londonderbyt FulhamArsenal.

Amerikanen Dick Fosbury som vann OS-guld i höjdhopp år 1968 har avlidit. Fosbury revolutionerade i tiderna sin gren, och uppfann en hoppteknik som används ännu i dag.

Ishockeyligans slutspel inleddes med segrar för Kärpät och Ässät i den första omgången. Lagen kan säkra sina platser i kvartsfinalerna redan i morgon.

Backhopparen Jenny Rautionaho var bästa finländska hoppare i världscuptävlingen i Lillehammer. Rautionaho hoppade in på 16:e plats i HS140-backen.

Placeringen är i linje med vad Rautionaho presterade i VM i Planica, där hon var 13:e i stora backen och 16:e i normalbacken. I Holmenkollen under veckoslutet tog hon en elfte och tolfte plats.

Finlands andra representant Julia Kykkänen slutade på 35:e plats.

Norges SIlje Opseth vann tävlingen före Tysklands Selina Freitag och Sloveniens Ema Klinec.

Herrarna tävlar om världscuppoäng i samma backe i morgon.

I kväll inleds den första omgången av ishockeyligans slutspel med play in-matchserierna mellan Kärpät och KooKoo samt mellan Ässät och TPS. Toppsextetten efter grundserien berättade samtidigt sin syn på de kommande kvartsfinalerna under en pressträff.

Suomelas flytt klarnade timmar före Oskarshamns ödesmatch.Copyright © 2002-2022 Thb999 All Rights Reserved